BitTech IT har foden på speederen og derfor har vi brug for endnu en dygtig medarbejder. Vil du bidrage til, at BitTech IT fortsat kan indfri ambitionerne om at være blandt de bedste indenfor IT-drift og Sikkerhed, så søger vi netop nu en: Account Manager   

Om BitTech IT
Vi er 8 medarbejdere, som arbejder ud fra vores kontor i København (Rødovre).

BitTech IT leverer innovative, sikre og stabile infrastruktur- og driftsløsninger, der understøtter kundernes forretningskritiske it-systemer. Samt specialiserede Sikkerheds løsninger.

BitTech IT er en del af CoWorkIT som er en paraplys organisation bestående af 40 lignende it-virksomheder fordelt i hele Danmark.

BitTech IT deltager aktivt i diverse råd, blandt andet: Rådet for digital sikkerhed og sikkerhedsudvalget i IT-Branchen.

Hvorfor BitTech IT? 
Hos BitTech IT får du en alsidig og udfordrende hverdag, hvor du er tæt på beslutningsprocesserne i en flad organisation i vækst. Du bliver en del af en dynamisk og ambitiøs organisation, der lægger vægt på høj faglighed, engagement og kvalitet i alle sammenhænge, samtidig med, at vi skal have det sjovt sammen.

Vi går op i at skabe en arbejdsplads, der udvikler vores medarbejdere og vi går langt for at skabe de optimale rammer for et velfungerende og sundt arbejdsmiljø.

Om Jobbet:

Du er ansvarlig for at opbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje, og skal i din hverdag have fokus på alle faser af B2B-salget, såsom:

  • Kvalificering af nye kunder.
  • Mødebookning.
  • Kundebesøg.
  • Tilbudsgivning og implementering/opfølgning til mindre og større virksomheder.
  • Bidrage med input til salgsteamet for at nå fælles mål.

Kundetilpasset rådgivning og efterfølgende lukning af kontrakt sker enten hos kunden eller via telefon og e-mail. Ny salg er centralt, men gensalg til eksisterende kunder er også dit ansvarsområde og vokser naturligt i takt med dine salg.

Hvem er du:

  • Du har god erfaring med Account management og kan dokumentere dette
  • Brancheerfaring er fordel men ikke et krav.
  • Du er en udadvendt person med fokus på resultater, og du har en fremragende evne til at skabe nye og langvarige relationer.
  • Du er ihærdig – og selvfølgelig ambitiøs.
  • Fortrolig med MS Office-pakken og er hurtig til at sætte dig ind i nye IT-systemer.

Derudover er det vigtigt at du er et naturligt salgstalent som kan arbejde selvstændigt, samt at du trives i et miljø med en travl hverdag og med fokus på salg.

Du tilbydes:

En spændende og udfordrende stilling i et dynamisk miljø, på en arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer. Vi har løbende fokus på både personlig og faglig kompetenceudvikling.

Hos BitTech IT vil du opleve stor grad af medbestemmelse, et stærkt fagligt fællesskab samt en hverdag, hvor job og privatliv går op i en højere enhed. Vi har meget store frihedsgrader og højt til loftet, med mange muligheder for dem der kan og vil.

Lønpakke forhandles individuelt.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt – vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen at skrive til Tonny Klim på tok@bittechit.dk eller ringe på +45 7199 2319