Cloud Sikkerhed

Virksomheder flytter oftere, deres hostingløsninger og datacentre op i skyen (cloud).

Her starter en ofte misforstået opfattelse af om, hvorvidt data er i sikre hænder, når alt er lagt op i skyen.

”I en nylig undersøgelse fra Check Point fremgår det, at 65 procent af de adspurgte har undervurderet skaderne ved cyberangreb, der rammer skyen.”

Sikkerhedsniveauet er højt hos de fleste større udbydere af cloud-tjenester, men intet system er stærkere end det svageste led. Sikkerheden i et cloud-produkt kan være helt i top, men hvis virksomheder og medarbejderne ikke udviser omtanke, under brugen af systemerne, så kan det hurtigt gå galt.

Netop derfor fokuserer de IT-kriminelle på den enkelte medarbejder, som man forsøger at udnytte ved hjælp af phishing-angreb. Det er derfor vigtigt, at virksomhederne sørger for at uddanne medarbejderne, så de ikke falder i de IT-kriminelles fælder og risikerer virksomhedens eksistens.

Hvad skal man være opmærksom på når man benytter skyen?

  • Sikre de enheder man bruger til at logge på skyen
  • Benytte stærke kodeord
  • Sikre en høj user awareness blandt medarbejderne
  • Sikre at systemet er sat korrekt op
  • Være opmærksom på, hvem man deler sine filer med
  • Være opmærksom på, hvor man gemmer sine filer
  • Sikre at der bliver taget forsvarlig backup

Med Remote Backup hos BitTech IT, er du sikker på at få en løsning, der imødekommer dine krav til en sikker og professionel backupløsning.

Glem alt om sikkerhedskopiering på bånd og cd’er, og slip for at holde styr på, hvad der er gemt hvorhenne og hvornår. Sig farvel til alle bekymringer om mediefejl, slidte bånd og bånd, der løber fulde.

Vi sikkerhedskopier helt automatisk, via internettet til vores sikre datacentre i Danmark. Al data bliver krypteret før det sendes ud på internettet, så uvedkommende ikke, kan se jeres data.