Exclaimer

Design og administrer professionelle Office 365-signaturer

Exclaimer Cloud – Signaturer til Office 365 gør e-mail signatur administration, til en leg. Alt du behøver for at oprette og administrere Office 365-signaturer er en moderne webbrowser.

Exclaimer Cloud – Signaturer til Office 365 leveres med en dynamisk træk-og-slip editor. Du behøver ikke længere bekymre dig om at redigere vanskelig HTML eller stole på en designer for at skabe din underskrift for dig.

  • Design så mange signaturer som du ønsker – Der er ingen limit på, hvor mange email-signaturer du kan lave. Opret e-mail-signaturskabeloner til individuelle brugere, medarbejdere, der taler på forskellige sprog, forskellige grupper / afdelinger eller for hele organisationen.
  • Tilpas alle signaturer – Lav Office 365 signaturer levende ved at tilføje personlige fotobilleder til brugerens signaturer, alt centralt styret og nemt at opsætte.
  • Ingen IT-ekspertviden er nødvendig – Brugergrænsefladen er designet til brugere af alle it-evner, og e-mail-signaturer kan nemt oprettes af enhver autoriseret bruger. Du kan også se, hvordan signaturer ser ud, før du sender dem til dine brugere.
  • Øjeblikkelige opdateringer – Nemt at ændre elementer i en e-mail-underskrift og se ændringen øjeblikkeligt. Vil du tilføje en ny certificering eller logo? Klar det på sekunder og i realtid.
  • Professionelle email signatur skabeloner – Exclaimer Cloud kommer også med et bibliotek fyldt med professionelle email signatur skabeloner. Du kan endda oprette en signatur som en bitmap-grafik med indlejrede weblinks eller som et fuldt billede.