EU-persondataforordningen og konsekvenserne heraf

PersondataforordningenMange virksomheder oplever stadig stor usikkerhed omkring EU-persondataforordningen og dens bestemmelser.

Er du selv en af dem, som stadig ikke helt har forstået, hvad forordningen kommer til at betyde for dig og din virksomhed?

Med Forhøjede bødekrav på op til 4% af virksomhedens globale koncernomsætning eller op til 20 mio. EUR, har du ikke råd til ikke at deltage i denne GRATIS gennemgang.

Få et overblik og kom godt i gang med forberedelserne.

Forordningen træder i kraft den 25. maj 2018, og det er nødvendigt at du forbereder dig. På dette eftermiddagsmøde vil vi sikre dig det nødvendige overblik over forordningens betydning for din virksomhed, samt komme med en række praktiske råd til, hvordan du kommer i gang med forberedelserne.

Kom til eftermiddagsmøde hos BitTech IT, og hør hvordan du kommer i gang med forberedelserne til EU-persondataforordningen i samarbejde med advokatfirmaet Wittenborn ApS.

BitTech ITTID OG STED

Den 15. februar 2018 kl. 15.30 – 17.00
hos BitTech IT ApS,
Fjeldhammervej 15,
2610 Rødovre

PROGRAM

15.30 – 16.00 Introduktion til EU Persondataforordningen – hvad går det ud på, og hvad er forskellen i forhold til den nuværende persondatalov?
16.00 – 15.45 Pause
16.00 – 17:00 Eksempler: konkrete IT-løsninger
17.00 – 17.30 Lidt til halsen og networking

Det er GRATIS at deltage og er relevant for alle virksomheder med ansatte.
Tilmeld dig nu på event@bittechit.dk frist for tilmelding er fredag den 9. februar 2018 kl. 12.00.

Kontakt os