IT-serviceaftale

Den digitale udvikling har haft, en stor indflydelse på hvordan man, i dag driver sin virksomhed. Førhen kunne man nøjes med at iføre sig en enkelt hat, hvorimod i dag skal der et helt skab af hatte til for at kunne nå alle opgaver til perfektion.

Med outsourcing af din IT kan du opnå flere fordele – bl.a. en økonomisk gevinst ved ikke at have en intern IT-afdeling.

Ifølge Danmarks statistik er de gennemsnitlige arbejdsomkostninger for en fuldtidsansat IT-supporter kr. 53.084 pr. md.

Du vil ikke støde på udfordringer såsom personaleansvar, ferie, sygeorlov, uddannelse etc.. Næsten alle virksomheder er afhængig af deres IT-system for at holde dem i gang – og når IT-systemerne fejler – ja, så har det en indflydelse på firmaets produktivitet.

En drift aftale med BitTech IT sikrer, at kritiske IT-tjenester forbliver tilgængelige for alle brugere hele tiden.

Vi giver dig chancen for at få alle fordelene ved en fuldt fungerende professionel IT-afdeling til en reduceret pris.

For eksempel koster en drift aftale (tilsvarende til fuldtidsansat) pr. bruger fra kr. 235,- pr. md.

Du vil opleve proaktiv overvågning, hvilket betyder, at så snart et evt. IT-problem opstår (eller ved at opstå), så er BitTech IT opmærksom på dette, og løser problemet førend det påvirker din virksomhed.

Når du kontakter vores Servicedesk pr telefon, er der ingen tastesystemer. Du vil altid tale med en person, som kender dig ved navn og ikke et kundenummer.

Hvis det er vigtigt for dig, er det vigtigt for os. 

Med en gennemsnitlig svartid på 1 minut forstår vi, at IT-problemer – små eller store – skal løses hurtigt.

Vi har evnen til at identificere problemer førend de bliver kritiske og yder støtte til dig, hvor du har brug for det – på kontoret eller i transit.

Med BitTech IT som din eksterne IT-afdeling, får du en IT-partner, som har hjulpet danske virksomheder siden 2003 med en stabil IT-platform. Vi tager ansvar for hele eller dele af Jeres IT-infrastruktur, og garanterer vi taler et sprog du forstår. Kontakt os på: 71 99 23 19.