Blackfog

I modsætning til de traditionelle antivirusprogrammer, der bruger signaturbaserede teknikker, er BlackFogs software, er designet til at beskytte dine personlige oplysninger online og offline ved at bruge den næste generations multivariable adfærdsmæssige analyse, til at forhindre angreb. Dette omfatter forhindring af uautoriseret indsamling og profilering af din adfærd ved at blokere reklame, spyware, ransomware, dataindsamling og analyser, hvilket forbedrer ydeevnen og sikkerheden på din computer betydeligt.

Traditionelle anti-virus løsninger er ikke nok til at forhindre angreb fra denne nye generation af hurtigt udviklede malware. Antivirus-løsninger reagerer, efter at skaden allerede er udført. BlackFog er designet til at forhindre angreb fra denne næste generation af malware. Stop problemet, før det selv starter.

Pris

Blackfog

DNS beskyttelse

fra 302,00 kr. pr. PC / år. (ex. moms)

Forebyggelse er bedre end helbredelse

De fleste cyberkriminelle bruger ”The Dark Web” til at udtrække data fra din computer og udveksle det med andre kriminelle. Mere end 80% af alle ransomware angreb, kommer fra The Dark Web. Det er derfor vigtigt, at enhver organisation er beskyttet mod tab af data og krænkelser gennem dette netværk.

Hvordan beskytter du dig selv fra Dark Web?

Hvad gør BlackFog software?

  • Blackfog forhindrer malvertisering* ved at blokere annoncørernes netværk.
  • Blackfog giver dig privatlivets fred på internettet, og du efterlader ingen data spor.
  • Blackfog blokerer mere end 24 millioner ukendte angribere og steder.
  • Blackfog forhindrer netværksadgang via mistænkelige domæner.
  • Selvom du åbner en inficeret fil eller url, er du beskyttet.
  • BlackFog Privacy er specielt designet til at beskytte din computer mod alle disse trusler.
  • BlackFogs Enterprise Console gør det muligt for virksomheder at styre enheder og trusler gennem en central cloud-baseret konsol, med detaljeret gruppeledelse og indstillinger for hvert endepunkt i din organisation.

*Malvertising er en kombination af to ord, nemlig malware og reklame