Carbon Black

Carbon Black er grundlagt af tidligere medlemmer fra, en elite enhed under NSA og CIA.

Carbon Black er udviklet til at opdage trusler samt målrettede og avancerede angreb. Carbon benytter en unik teknologi til at opdage al endpoint-aktivitet, samle data og sammenkøre det med ”intelligence”-kilder. På den måde får du klarhed over hele hændelsen og dermed årsagen. Carbon Black er det ideelle værktøj i dit sikkerhedsberedskab, svarende til den sorte boks i flyindustrien.

For at beskytte din organisation mod nutidens trusler har du brug for en endpoint-sikkerhedsløsning, der inkorporerer næste generations funktioner. Funktioner der er målrettet mod værktøjerne, teknikkerne, taktik og procedurer, der bruges af nutidens hackere.

Lær mere om Carbon Black produkterne:

Pris

Carbon Black

CB Defense

Fra 37,50 Kr. pr. PC / mdr. (ex. moms)

Kontakt os for priser over 100 brugere, samt for priser på øvrige Carbon Black produkter.

Med fuldstændig synlighed i alle kendte og ukendte trusler – plus en beskyttende adfærdsovervågning leveret fra skyen så giver Carbon Black den stærkeste beskyttelse mod alle seneste udbrud af f.eks.:

  • Ransomware
  • Malware
  • Ikke-malwareangreb
  • Hacker angreb

Carbon Black benyttes af +3.000 kunder globalt – herunder 30 af Verdens største virksomheder – benytter Carbon Black til at beskytte over 9 millioner enheder. Carbon Blacks kunder spænder over alle brancher. De omfatter de største internetfirmaer, der dagligt betjener milliarder af slutbrugere, samt kategoriledere inden for finansielle tjenesteydelser, højteknologi, sundhedspleje, national infrastruktur, regeringer, detailhandel og mange andre segmenter.