Sikkerhedslås

SikkerhedslåsEr en IT-sikkerhedspolitik ikke overdrevet?

En IT-sikkerhedspolitik er ikke et must for en virksomhed, men det er en rigtig god idé det for alle typer og størrelser af virksomheder.

Politikken er med til at styrke dine ansattes bevisthed omkring sikkerhed når de færdes på nettet, modtager mail eller arbejder med IT på andre måder – det at have en god og opdateret IT-sikkerhedspolitik er med at styre virksomhedens generelle IT sikkerhed.

IT-sikkerhedspolitikken er med til at definere virksomhedens ansattes gøren og laden på virksomhedens IT, en IT-sikkerhedspolitik kan f.eks. indeholde regler om hvor tit medarbejderne skal skifte deres password, hvordan de må bruge en bærbar hvis den bliver taget med hjem eller hvordan man skal forholde sig hvis man mister en firma-mobiltelefon.

I forbindelse med den forestående persondataforordning, er det også en rigtig god idé for en virksomhed med en IT-sikkerhedspolitik. Da den kan være med til at forhindre et databrud – vil du vide mere om den nye persondataforordning? så download vores lille e-folder her.

Oprettelse af en IT-sikkerhedspolitik

Der findes mange skabeloner man kan finde på nettet, så man selv kan udforme en sikkerhedspolitik, men hvis man vil være helt sikker at den passer til netop din virksomhed og din virksomheds IT miljø – vil det være en god idé at få en IT virksomhed til at udforme din virksomheds sikkerhedspolitik.

Det behøver ikke at være en stor udgift at få lavet en IT-sikkerhedspolitik, og på sigt kan det vise sig at være en rigtig god investering.
En er de største trusler i IT er den menneskelige faktor, og med en IT-sikkerhedspolitik kan man instruere sine ansatte i hvordan de skal forholde sig når de arbejder med virksomhedens IT.

Kom igang

Lad mig eller en af mine kollegaer hjælpe dig og din virksomhed i mål med en IT-sikkerhedspolitik.

Vi kan kontaktes via telefon: 71 99 23 19 eller mail salg@bittechit.dk

Skrevet af Morten Lindegaard, Seniorkonsulent og partner i BitTech IT.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *