”KIBODAN er en produktionsvirksomhed som primært kommunikerer med leverandører og kunder via mail, derfor har vi høje krav til IT-driften, hvor oppetid er utrolig vigtigt for os.

Da vi ikke har nogen i virksomheden, der har særlige it-evner, havde vi behov for en samarbejdspartner, der kunne varetage alt vedrørende drift, sikkerhed, hardware-køb og så videre.

Vi har med BitTech IT fået en samarbejdspartner, der med deres store personlige engagement er blevet en forlænget del af virksomheden. Konsulentens kendskab til virksomheden skaber tryghed, da vi ved, at der altid er styr på både pc’er og sikkerhed. Hvilket er utrolig vigtigt for os.

BitTech IT yder altid en god, hurtig og personlig service, så vi altid føler, at vi er i trygge hænder”

Fortæller Dorte Helleberg, Manager og CFO hos KIBODAN.

Nem og sikker IT-drift 

Ved at outsource driften til BitTech IT betaler KIBODAN nøjagtigt for de ressourcer, som de har behov for og ikke mere. Det gør det forholdsvis enkelt for KIBODAN at budgettere de årlige IT-udgifter.

BitTech IT har været et strategisk godt match, da BitTech IT er total leverandør af såvel GDPR, IT-sikkerhed, hardware og solutionsydelser og dermed i stand til at agere som fuld service partner. På de områder hvor BitTech IT ikke selv har ekspertisen, der er de partner i CoWorkIT som består af et kæmpe netværk af lokale professionelle IT-folk.

Kontakt BitTech IT for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig videre – kontakt@bittechit.dk, tlf. 7199 2319.