BitTech IT er blevet autoriseret Microsoft Education Partner

BitTech IT er glade for at kunne annoncere, at vi er blevet Microsoft autoriseret uddannelsespartner (AEP). Vi har demonstreret vores evne, til at imødekomme Microsofts akademiske kunders udviklingsbehov i dagens dynamiske forretningsmiljø.

For at opnå en Microsoft AEP-godkendelse skal partnere færdiggøre en test for at bevise deres viden indenfor akademiske licenser og markedskompetence.

Microsoft AEP-programmet er udviklet til at, uddanne udvalgte forhandlere af, Microsofts akademiske licenser og bemyndige dem til at købe og videresælge Microsoft Academic-licenser samt vise potentielle kunder, at de er en godkendt og kyndig akademisk partnere.

Denne Microsoft AEP-autorisation viser vores engagement og specialisme på den akademiske it-markedsplads og demonstrerer vores viden om Microsoft og dets akademiske produkter. Siger Tonny Klim – Salgs og Marketingchef – BitTech IT

Vi er også en Microsoft Silver Partner for små og mellemstore Cloud Solutions, og vi har med succes implementeret Microsoft Office365 hos kunder med mindre end 5 brugere til virksomheder med mere end 100 brugere.

Hvis du vil finde ud af, hvordan vi kan hjælpe din pædagogiske virksomhed med IT og Microsoft licenser,

Læs mere om Microsoft eller kontakt os for en uforpligtende snak på 71992319

Du kan også læse 10 trin til valg af den rigtige teknologiske løsning til undervisningen