Om BitTech IT

BitTech IT er en outsourcing virksomhed, som specialiserer sig i at drive og supportere IT afdelinger. Vi kan udfylde stykker af dit puslespil, eller helt køre processen for dig.

En af vores kernekompetencer er IT-sikkerhed – her sidder vi blandt andet, med i Rådet for Digital sikkerhed samt sikkerhedsrådet hos IT-Branchen.

Når du vælger en løsning hos BitTech IT, får du ikke kun en leverandør, men en partner og en ny ”kollega”

Hos BitTech IT forstår vi, at du har brug for et solidt teknologisk fundament til at udvikle virksomheden på, og vi har 15 års erfaring med at opbygge det.

Hos BitTech IT er vi stolte af vores unikke lokale touch. Når du kontakter os, har vi ikke tastesystemer og du er altid et navn, fremfor et upersonligt kundenummer.

Hvis det er vigtigt for dig, er det vigtigt for os. Med en gennemsnitlig svartid på ca. 1 minut forstår vi, at IT-problemer, små eller store, skal løses hurtigt.

Vi er en del af CoWorkIT hvor vi kan skalere op til over 300 medarbejdere fordelt i hele Danmark, kombineret med vores personlige præg: vi er et stort ”firma”, der “føles lille”.

Mission

Vores mission er at fremme og understøtte IT – herunder bæredygtighed – i respektive IT miljøer – især rettet mod SMV markedet. BitTech IT er: ”IT med mennesker bag”, hvilket medfører, at vores medarbejdere giver den bedste rådgivning, samt er med til at udvikle og styrke vor kunders digitale arbejdsprocesser gennem dedikeret og motiveret arbejde. ”IT med mennesker bag” – vi skaber tryghed hos vores kunder

Vision

Vores vision er at være en stærk og værdiskabende partner, der skaber tryghed for vores kunder ved hjælp af nærvær, tilgængelighed og høj faglighed. Vi vil forløse vores kunders vækstpotentiale gennem vores professionelle IT-løsninger.

Værdier

Kompetence

Vi stræber efter det højeste niveau af effektivitet på alle områder, koste hvad det vil. Vi arbejder fokuseret – men også hurtigt, praktisk og økonomisk. Der er mange faktorer der indgår i vores måde at effektivisere arbejde på og det kan variere afhængigt af kunde og opgave, men mest af alt er vi stolte af vores kompetencer, fleksibilitet og evne til at hjælpe.

Ærekær

Vi mener, at intet er vigtigere end vores omdømme, og at arbejde med de højeste niveauer af integritet er grundlæggende for, hvem vi er – samt de værdier vores virksomhed er bygget op omkring.

Tryghed

At forstå det arbejde der ligger bag IT løsninger, kan til tider være svært at forstå – og det har vi forståelse for. Derfor arbejder vi på en menneskelig måde, der gør IT håndgribeligt og forståeligt. Det gør vi fordi, det er vigtigt for os at skabe tryghed hos vores kunder. Vores kunder skal have tillid til os, og vide de er i gode hænder.