Sundheds-overvågning

Hvis du nogensinde har oplevet nedetid? ved du, hvor nyttigt det kunne have været, hvis dit IT-team havde kendt til problemet og kunne have forhindret nedetiden.

”Ifølge Danmarks statistik koster en medarbejder i snit 330 DKK pr. time.”

Med BitTech IT`s sundhedsovervågnings-service bliver din IT-infrastruktur hele tiden overvåget og vores specialister vil løbende og proaktivt reagere på problemer.

Det er vigtigt, at man identificerer og løser små IT-problemer tidligt. Ved at opdage det tidligt, minimeres eventuelle skader på de øvrige systemer, hvilket gør reparationen hurtigere og nemmere. Hvilket typisk betyder billigere.

En af de helt store fordele ved vores sundheds overvågning er, at ressourcer frigøres fra brandslukning, som typisk kan være en dyr affære.

Dertil er du sikker på, at den generelle helbredstilstand for dine forskellige systemer er, som de skal være, og at du løbende får information fra vores specialister om proaktiv fejl retning, og tiltag der vil være at anbefale fremadrettet.  Det giver dig en optimeret drift, eliminerer spildtidsforbrug, og økonomisk gevinst.

Vores sundhedsovervågning indeholder:

  • Patch management (vi sørger for at din computer altid er opdateret og derved mere sikker).
  • Vi får alarmer, når din computer ikke har det godt fysisk.
  • Vi får alarmer, hvis din antivirus ikke virker.
  • Vi får alarmer, hvis der er opstår eller er ved at opstå fejl i systemerne.

Sundhedsovervågning kan enten benyttes som en selvstændig pakke eller den kan kombineres med en drifts aftale tilpasset til netop din virksomhed.