Opgrader dine sikkerhedsløsninger med den hastighed og nøjagtighed, der kræves for at beskytte din virksomhed, fra den nye type af sofistikerede online trusler.

Den konstante stigning i mængde-, hastighed og sofistikerede cyberangreb kræver en handling ud over traditionel sikkerhed. Nutidens cyber kriminelle benytter avancerede og dynamiske angreb krydret med AI, der er målrettet og designet til at infiltrere virksomheder gennem flere indgange i et netværk.

Skal du have en chance i din virksomhed, så har du brug for en, næste generations sikkerhedsløsninger, der benytter samme teknologier som de cyber kriminelle.

I en næste generations tilgang til sikkerhed, i virksomhedsklassen, er der behov for en tredimensional tilgang for at skabe en ”trussel intelligens”, der omfatter:

  • Stor bredde af tjenester, til at dække alle kritiske trussel vektorer.
  • Big data arkitektur for volumen, skala, dybde og hastighed.
  • Større nøjagtighed og intelligent risiko scoring ved at korrelere tidligere uensartede data fra den virkelige verdens endepunkter.

WebRoot, er en avanceret, cloud-baseret sikkerheds platform.

Denne avancerede selv-læringsplatform scanner kontinuerligt internettet og inkorporerer input fra millioner af sensorer, så Brightcloud hurtigt og præcist kan identificere hidtil ukendte trusler.

BrightCloud ® Trussels efterretningstjeneste giver prædiktiv trussels efterretninger om URL’er, IP’er, filer og mobile apps, som let kan integreres for at beskytte virksomhederne fra selv hidtil ukendte angreb.

Web Klassificering og Web Reputation Service

Web Klassificering giver information til over 27 mia. URL’er, mere end nogen anden service til rådighed i dag. Hold din virksomhed sikker og produktiv ved at blokere ondsindet og uønsket webindhold, baseret på 82 kategorier. Ligesom en kredit score forudsiger risikoen for lån eller investeringer, giver Web Reputation en score, der forudser sikkerhedsrisikoen ved at, besøge et websted.

IP-service

Denne service giver en dynamisk liste på 8 til 12 millioner ondsindede IP’er, der derfor giver mulighed for at blokere ondsindet trafik i at komme ind i virksomhedens netværk.

Real-Time Anti-Phishing service

Specialbygget til at stoppe avancerede phishing-angreb, der kan udsætte en virksomhed for brud og tab af data, denne service giver beskyttelse gennem realtid scanninger før hjemmesider bliver besøgt.

Streaming Malware Detektion

Designet til at bekæmpe polymorf malware, denne innovative teknologi giver en risiko score for filer, når de krydser netværkets perimeter og gøre det muligt for brugerne at hurtigt tillade, blokere eller flage-filer til undersøgelse.

Fil bibliotek service

En konstant opdateret opslagsservice med kendte ondsindede filer.

Mobile Security SDK

Udformet som en mobil applikation, giver denne SDK en førende beskyttelse mod mobile trusler gennem antivirus, antimalware, sikker web browsing, og web-klassificering, sammen med at enheden risikoscorer.

Webroot gør det muligt at præcist forudsige, hvor sandsynligt et internet objekt kan være skadelig i fremtiden igennem dets tilknytninger til andre web-adresser, IP’er, filer og mobile apps. For eksempel kan en tilsyneladende godartet IP, som andre tjenester klassificere som sikker, godt være forbundet til andre web-adresser, IP’er, filer eller mobile apps med dokumenteret farlig adfærd. Vores avancerede analyse giver en prædiktiv score som giver brugerne mulighed for proaktivt at beskytte sig selv gennem selv definerede politikker baseret på deres risikovillighed.