Få det bedste ud af Microsoft 365 og Azure med os 

Din Nemme Vej til Microsoft 365 og Azure Licenser!

Vi er din pålidelige Microsoft Silver Partner, og vi tilbyder dig en nem og fleksibel løsning til at købe og håndtere dine licenser

Microsoft 365 og azure

Microsoft 365 og Azure er to af de mest populære og kraftfulde cloud-tjenester på markedet. De giver dig adgang til en række værktøjer og funktioner, der kan hjælpe dig med at øge din produktivitet, sikkerhed, samarbejde og innovation. Men hvordan får du det bedste ud af dem? Og hvordan sikrer du dig, at du kun betaler for det, du har brug for?

Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi er et firma, der har specialiseret os i at levere Microsoft 365 og Azure til små og mellemstore virksomheder. Vi er stolte af at være Microsoft Silver Partner, hvilket betyder, at vi har den nødvendige viden, erfaring og kompetence til at rådgive dig om den optimale løsning til din virksomhed. Vi har også et tæt samarbejde med Microsoft, så vi kan tilbyde dig de nyeste opdateringer, tilbud og support.

Selvbetjeningsportal

Men det er ikke alt. Vi har også en unik selvtjeningsportal, der hedder minelicenser.dk, hvor du kan købe og administrere dine Microsoft 365 og Azure licenser på en nem og overskuelig måde. 

Du kan tilføje, fjerne eller ændre dine licenser, når du vil, og du betaler kun for det, du bruger. Du kan også se din faktura, dit forbrug og din historik på portalen. Og hvis du har brug for hjælp, kan du altid kontakte vores kundeservice, der er klar til at assistere dig.

Så hvad venter du på? Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at få det bedste ud af Microsoft 365 og Azure. Vi glæder os til at høre fra dig.