IT MED MENNESKER BAG

Tillid er vigtig, når du overlader driften af din IT til andre. Derfor er den personlige relation vigtig for os.

Som jeres IT kollega vil vi være synlige i din virksomhed, så du og dine kollegaer kan komme til os til en uformel snak om IT eller når I har brug for hjælp til at løse et konkret problem. BITTECH IT er ”IT med mennesker bag”

SPECIALISTVIDEN OG SKALERBAR KAPACITET

Den teknologiske udvikling går stærkt. Vi holder vores viden up to data, så vi har det bedste grundlag for at drifte jeres IT. Vi sidder blandt andet med i Rådet for Digital sikkerhed og IT-Branchens sikkerhedsråd.

Vi er også en del af CoWorkIT – Danmarks største netværk af lokale og uafhængige IT-leverandører. Det betyder, at vi altid har adgang til en specialist inden for netop dit problem, og at vi kan skalere vores kapacitet op og ned efter behov.

MISSION

Vores mission er at fremme og understøtte IT – herunder bæredygtighed – i respektive IT miljøer – især rettet mod SMV markedet. BITTECH IT er: ”IT med mennesker bag”, hvilket medfører, at vores medarbejdere giver den bedste rådgivning, samt er med til at udvikle og styrke vor kunders digitale arbejdsprocesser gennem dedikeret og motiveret arbejde. ”IT med mennesker bag” – vi skaber tryg-hed hos vores kunder

VISION

Vores vision er at være en stærk og værdiskabende partner, der skaber tryghed for vores kunder ved hjælp af nærvær, tilgængelighed og høj faglighed. Vi vil forløse vores kunders vækstpotentiale gennem vores professionelle IT-løsninger.

VÆRDIER

Kompetence
Vi stræber efter det højeste niveau af effektivitet på alle områder, koste hvad det vil. Vi arbejder fokuseret – men også hurtigt, praktisk og økonomisk. Der er mange faktorer der indgår i vores måde at effektivisere arbejde på og det kan variere afhængigt af kunde og opgave, men mest af alt er vi stolte af vores kompetencer, fleksibilitet og evne til at hjælpe.

Ærekær
Vi mener, at intet er vigtigere end vores omdømme, og at arbejde med de højeste niveauer af integritet er grundlæggende for, hvem vi er – samt de værdier vores virksomhed er bygget op omkring.

Tryghed
At forstå det arbejde der ligger bag IT løsninger, kan til tider være svært at forstå – og det har vi forståelse for. Derfor arbejder vi på en menneskelig måde, der gør IT håndgribeligt og forståeligt. Det gør vi fordi, det er vigtigt for os at skabe tryghed hos vores kunder. Vores kunder skal have tillid til os, og vide de er i gode hænder..