Stop e-mails fra at blive sendt til de forkerte personer

E-mail sikkerhed

Overhold Datatilsynets regulative opdatering, som trådte i kraft den 1. marts 2024, ved at stoppe brud på persondata forårsaget af fejl i e-mails automatisk udfyldelse.

Preavas Outlook-tilføjelsesprogram stopper e-mails og vedhæftede filer i at blive

sendt til de forkerte personer, og forhindrer brud på datasikkerheden

før de opstår.

Bekymringsfri beskyttelse: Reducer risikoen for ved et uheld at sende fejladresserede e-mails gennem realtidsalarmer, der giver brugerne mulighed for at rette deres fejl og forebygge trusler mod datasikkerheden via e-mail.

Beskyt personlige og følsomme data: Forhindr, at personlige, finansielle, medicinske og andre følsomme data bliver sendt via e-mail til de forkerte personer.

Webbaseret dashboard: Tilpas beskyttelsen, justér indstillinger og få adgang til detaljerede revisionsrapporter gennem et Preava-hostet online dashboard.

15+ typer af beskyttelse af udgående e-mails: Konfigurér politikker med et enkelt klik, valgfrie regler og mere for at opfylde dagens og morgendagens krav.

Intuitivt brugerinterface: Integrér beskyttelse i eksisterende e-mail-arbejdsprocesser med et brugervenligt interface, der kræver lidt eller ingen træning.

Hvordan beskyttelsen fungerer

Preava Prevent er et Microsoft® Outlook-tilføjelsesprogram, der scanner hver udgående e-mail for forkerte modtagere og forkerte vedhæftede filer. 

E-mails uden risici sendes stille og roligt uden at forstyrre brugerne. For e-mails, der indeholder risici, bliver brugerne bedt om at træffe korrigerende handlinger, før e-mailen kan sendes.

Øjeblikkelig overholdelse: Opsæt og konfigurer på under 60 minutter via Microsoft® 365 / Exchange Online.

Detaljeret brugeraudit: Auditlogs demonstrerer overholdelse af regler ved at fremvise proaktiv beskyttelse mod fejl i e-mails automatisk udfyldelse.

Laveste TCO: Et ‘sæt-og-glem’ SaaS-værktøj, der opdaterer sig selv og tilbyder den laveste samlede ejeromkostning (TCO) på markedet.

Bliv kontaktet

Omkring preava prevent

Udfyld blanketen, og vi kontakter dig så hurtigt vi kan.    Please prove you are human by selecting the car.