IT-serviceaftale / Helpdesk / IT-support

Jeres egen IT-afdeling

VI TAGER ALTID ANSVARET FOR EN STABIL DRIFT AF JERES IT SYSTEM

Tegner I en all inclusive serviceaftale med BITTECH IT, kan I trygt overlade ansvaret til os. Vi sørger for en stabil drift af jeres IT system, så alle tjenester er tilgængelige for brugerne hele tiden.

Dertil sørger vi for en proaktiv sikkerhedsovervågning, så problemerne identificeres, og løses, før de opstår.

Og skulle der opstå et uforudset problem, så er vi klar til at hjælpe. Med en gennemsnitlig telefon svar tid på under et minut – så forstår vi, at IT-problemer skal løses hurtigt.

Med en All Inclusive Serviceaftale er jeres drift 100% dækket ind, også hvad angår Onsite IT support – altså på jeres lokation. Dette er ligeledes inkluderet.

GOD FORNUFT – OGSÅ ØKONOMISK

Vi starter altid dialogen med vores kunder, via vores IT tjek – som er gratis og uforpligtende. Det giver os det bedste grundlag for den videre dialog om IT support.
Og så er god fornuft, at outsource sin IT – også økonomisk. Ifølge Danmarks statistik er de gennemsnitlige arbejdsomkostninger for en fuldtidsansat IT-supporter kr. 53.084 pr. md.

Og så slipper I samtidig for at bekymre jer om personaleansvar, sygdom, efteruddannelse osv.

Hos os aftale I en fast pris, så I aldrig får overraskende fakturaer, som kræver tid at udrede.

VI KENDER DIT NAVN, DIT TELEFON- NUMMER OG VI VED HVOR DU ARBEJDER

I vil opleve proaktiv sikkerhedsovervågning, hvilket betyder, at så snart et evt. IT-problem opstår eller er ved at opstå, så er BitTech IT opmærksom på dette, og løser problemet førend det påvirker Jeres virksomhed.

Når I kontakter vores Servicedesk pr. telefon vil I ikke opleve “Tryk 1, Tryk 2, for at tale med en tekniker – I vil altid få en tekniker i røret med det samme og som kender jer ved navn. Som kunde hos BitTech IT, er man ikke bare et kundenummer.

Det kalder vi “IT med mennesker bag”!

HVAD DER ER VIGTIGT FOR DIG, ER VIGTIGT FOR OS

Med en gennemsnitlig telefonsvartid på under 1 minut forstår vi, at IT-problemer – små eller store – skal løses hurtigt.

Vi har evnen til at identificere problemer førend de bliver kritiske og yder støtte til jer, hvor I har brug for det – på kontoret eller i transit.

Med BitTech IT som jeres eksterne IT-afdeling, får I en IT-partner, som har hjulpet danske virksomheder siden 2016 med en stabil IT-platform. Vi tager ansvar for hele eller dele af Jeres IT-infrastruktur, og garanterer vi taler et sprog du forstår.

Ring meget gerne til os på 71 99 23 19 hvis I vil høre mere om IT support og IT outcourcing..