Microsoft 365 Business Platform - Modern Workplace

Det komplette IT-miljø

Hvad er microsoft BUSINESS 365?

Microsoft 365 Business er den ultimative løsning for at få jeres virksomhed til at køre som smurt. Det er et all-in-one kontorsuite, der giver jer adgang til en lang række værktøjer, der vil hjælpe jer med at øge produktiviteten, samarbejdet og beskyttelsen af jeres data.

Med Microsoft 365 Business får I adgang til de kendte værktøjer som Word, Excel og PowerPoint, samt en lang række andre værktøjer, der vil hjælpe jer med at holde styr på jeres kundekontakter, planlægge projekter og meget mere. Alt sammen fra én enkelt, nem at bruge platform.

Derudover får I også adgang til avancerede sikkerhedsfunktioner, der vil hjælpe med at beskytte alle jeres data mod trusler som Malware og Ransomware. Alt i alt er Microsoft 365 Business den perfekte løsning for at få jeres virksomhed til at køre mere glat, sikkert og effektivt. Er I ikke allerede på platformen, kan I meget nemt komme i gang.

NYE MÅDER AT ARBEJDE På og fornyet  KRAV TIL SIKKERHEDEN

Den moderne, fleksible, skybaserede måde at arbejde på, stiller nye og større krav til sikkerheden.

De avancerede sikkerhedsfunktioner i Microsoft 365, beskytter medarbejderne, data og kundeoplysninger med avanceret sikkerhed og enhedsstyring.

I skal ikke bekymre jer om, at I altid anvender de nyeste versioner af programmerne, det sker helt automatisk ved planlagte automatiserede opdateringer.

TAG BITTECH IT MED PÅ Jeres cloud rejse

Det er svært at navigere i den nye skybaserede verden, hvis I ikke bekendte med platformen. Derfor sætter BitTech IT sig gerne ved siden af jer i cockpittet på jeres første rejse og sørger for at I kommer 100% i mål, så I får den bedste oplevelse af platformen.

Vi hjælper Jer med at sammensætte en løsning, der matcher jeres behov – og som rent faktisk gør det nemmere og sjovere for jer, at arbejde og samarbejde.

Som Microsoft Solutions Partner, Moder er vi certificeret til at navigere jer trygt ud i den nye verden.